Timp de citire: 2 minute

Dacă ceva mai devreme vorbeam despre un teaser legat de o viitoare lansare OnePlus ce va avea loc pe data de 8 martie, iată că nici cei de la Oppo nu rămân în urmă.

Publicitate

Compania a prezentat un teaser care confirmă data de lansare a viitorului lineup din seria Find X, adică Find X3. Se pare că telefoanele vor fi dezvăluite pe data de 11 martie 2021, începând cu orele 13:30.

Mesajul nu ne spune nimic altceva despre aceste device-uri. Totuși, noi știm că Oppo Find X3 Pro va fi propulsat de procesorul Qualcomm Snapdragon 888, vârful de gamă al producătorului de chip-uri de anul acesta. Ecranul ar trebui să ofere excelență la capitolele rezoluție, refresh rate și HDR, oferind utilizatorilor cel mai clar, precis, fluid și comfortabil display pentru consumarea de conținut video.

De asemenea, telefonul va aduce o cameră ce ar trebui să dea dea lecții altor producători când vine vorba de fotografie și captură video, indiferent de scenarii.

Mai exact, Oppo Find X3 va sosi cu un display de 6.7″, Super AMOLED, cu o rezoluție maximă QHD+ și doi senzori custom-made produși de Sony (IMX766) pentru camera principală și cea ultra-wide.