Techway.ro

Oneplus 9 scapă pe internet în noi fotografii și aflăm câteva dintre dotările sale

Timp de citire: 2 minute

Mulți producători se grăbesc să-și prezinte flagship-urile de început de an, iar Oneplus nu este o excepție. În loc de luna Mai, așa cum ne-am obișnuit din anii precedenți, Oneplus va prezenta noile sale telefoane în Martie, cel puțin dacă ne luăm după zvonuri.

Repertoriul de această dată va include modelele Oneplus 9, Oneplus 9E și cu siguranță Oneplus 9 Pro. Astăzi publicația Phonearena ne aduce câteva fotografii în care îl putem vedea pe Oneplus 9 dar și câteva screenshot-uri din care aflăm o parte dintre specificații sale.

În imaginea cu spatele device-ului putem vedea un modul de camere care pare a fi inspirat de ultimele modele OPPO Reno, în care se află 3 senzori, un flash dar și branding-ul ”Ultra Shot”. Aș putea paria că primii doi senzori evidențiați sunt cei wide și ultrawide de 48MP iar al treilea ar putea fi unul macro de 5MP.

În partea frontală avem un display plat Super AMOLED de 6.55-inch cu rezoluție Full HD+ care se aseamămă foarte mult cu cel de pe Oneplus 8T. Este confirmat și refresh rate-ul care ajunge la 120Hz.

În partea superioară găsim doar un microfon, pe când jos avem portul USB Type-C, un alt microfon, locul pentru introdus SIM-urile dar și unul dintre difuzoare. Tăblița SIM are o garnitură cu cauciuc, așa că speranța ca aici să avem certificarea IP-68 pentru protecția împotriva apei nu este pierdută. Butoanele de volum sunt poziționate pe latura stângă, în timp ce butonul power și alert slider-ul în dreapta. Carcasa este fabricată din aluminiu.

După cum spuneam mai devreme, publicația a făcut rost și de câteva capturi de ecran din care aflăm că Oneplus 9 va rula pe proaspătul procesor Snapdragon 888 care va fi ajutat de minim 8GB RAM. Stocarea începe de la 128GB și atenție, nu avem slot pentru un card Micro-SD. Telefonul va rula Oxygen OS bazat pe Android 11.

Exit mobile version